1. Home
  2. Ondersteuning
  3. Ondersteuning van de gebruikers van het product
  4. BT-reeks software / gebruikersondersteuning
  5. Handleidingen/Software
  6. Handleidingen/Software|BT-A500-reeks

BT-reeks software / gebruikersondersteuning

Handleidingen/Software-downloads

BT-A500-reeks

Gebruikershandleidingen/Handleidingen

  Engels Opmerkingen/Uitleg
Instructiehandleiding Download Deze handleiding bevat inleidende informatie, zoals de naam van het onderdeel, de inhoud van de verpakking, de specificaties, de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik, de methode voor het vervangen van de batterij en de buitenafmetingen.
Software-instellingen / Bedieningshandleiding Download Deze handleiding beschrijft de basisbediening van de BT-A500-reeks. Raadpleeg deze handleiding voor systeemconfiguratie, bediening van het apparaat via hardware en software en het navigeren door de gebruikersinterface.
Gids voor de ontwikkeling van applicaties Download Deze handleiding is de inleidende gids voor het ontwikkelen van embedded toepassingen op de BT-A500-reeks. Deze handleiding bevat de procedures voor de installatie van de SDK, de werking van het apparaat en onze API-gegevens.
Instellingen Enterprise Browser / Bedieningshandleiding Download Hierin wordt beschreven hoe u Enterprise Browser en Uitgebreide JavaScript-details gebruikt.
OCR-instellingen / Bedieningshandleiding Download Deze handleiding beschrijft de specificaties en de werkingswijze van de insteltool voor het lezen van tekenreeksen. Lees deze handleiding voordat u de OCR-functie van de BT-A500 gebruikt.
Instellingen BT-managementtool/Bedieningshandleiding Download Deze handleiding bevat informatie over de installatie en het gebruik van de BT-managementtool.

Software en stuurprogramma's

  Engels Opmerkingen/Uitleg
Apparaatbibliotheek (.jar-bestand) Download Apparatenbibliotheek voor Android Studio.
Apparaatbibliotheek (.aar-bestand) Download Apparatenbibliotheek voor Android Studio. (.aar)
Uitgebreide JavaScript-bestandenset Download Uitgebreide JavaScript-bibliotheek voor Enterprise Browser.
Push To Talk (for PC) Download Met deze software kunnen PC's praten met apparaten uit de BT-reeks via de Push To Talk-app.
Bedieningshandleiding Push To Talk (for PC) Download Deze handleiding bevat informatie over de installatie en bediening van de Push To Talk (for PC)-app.

Voorbeeldprogramma's

Voorbeeldprogramma's zijn voor het publiek beschikbaar in de programmeertalen die in de onderstaande tabellen zijn vermeld. Wanneer u programma's op het BT-A500-apparaat laadt, moet u de hieronder vermelde vereiste voorbeeldprogramma's downloaden. De apparaatbibliotheek (.jar-bestand of .js-bestand) wordt NIET in alle voorbeeldprogramma's meegeleverd. U kunt ze downloaden van Software en stuurprogramma's.

Java voor Android Studio

  Engels Opmerkingen/Uitleg
Voorbeeld inventarisbeheer Download  Klik voor meer informatie
Raadpleeg voor het gebruik de handleiding voor de ontwikkeling van de applicatie.
Voorbeeld Pokayoke Download  Klik voor meer informatie
Raadpleeg voor het gebruik de handleiding voor de ontwikkeling van de applicatie.

JavaScript

  Engels Opmerkingen/Uitleg
Voorbeeldbron voor apparatenbibliotheek Download Raadpleeg de Instellingen Enterprise Browser / Bedieningshandleiding voor het gebruik.