1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

február 01, 2021

Tárgy :

Lézeres jelölő telepítési példák az étel- és gyógyszeriparban

e-News@KEYENCE
Lézeres jelölő telepítési példák az étel- és gyógyszeriparban
A gyártók egyre több célra és okból döntenek az UV lézeres jelölők használata mellett a tartós jelöléstől a karbantartást nem igénylő működtetésig. Bemutatunk hat különböző gyártási eljárást, amelyben ezeket az eszközöket használják.
Ez a vision szenzor a problémákat mesterséges intelligenciával (AI) oldja meg!
A lézeres és száloptikás érzékelők nehezen boldogulnak az azonos színű vagy anyagú céltárgyak különbség-ellenőrzésével – AI-val mindez könnyebb. Ez a funkció kiküszöböli a hibás eredményeket, de ha mégis probléma adódik, könnyű elvégezni a finomhangolását.
Útmutató a fejlett mérési technikákhoz
A virtuális vonalak, GD&T-k vagy hasonló elemek mérése, a több elem egyszerre mérése és bármilyen hasonló összetett mérés végzése egyszerűen és azonnal hajtható végre ezzel a termékkel. Az IM-7000 sorozat segítségével bárki gyorsan elsajátíthatja a fejlett mérési technikákat.
Fedezze fel, hogy a mintavetítéses technikával (Pattern Projection) hogyan teheti következetessé a szemrevételezéses ellenőrzéseket
Az autóipari összeszerelésben használt ellenőrzés gyakran következetlen a nagy számú, hasonló színű fémalkatrész miatt. A hagyományos ellenőrzés problémái megoldhatók az egyidejű 2D + 3D módszerrel.
A legújabb digitális mikroszkópos megfigyelési példák
Fedezze fel konkrét megfigyelési példáinkat 12 különböző iparágból – félvezetők, LCD-k, élelmiszer, gyógyszer és egyebek –, és hogy a
VHX sorozat különféle céltárgyak milyen következetes és pontos megfigyelésére képes!
Mérési eredmények továbbítása könnyen értelmezhető formában! Préselt termékek mérési módszerei
Az olyan tényezők miatt, mint a nagy pontosságú öntési módszerek, egyre szigorúbb elvárások vonatkoznak a préselt termékek pontosságára. Ez az útmutató mérési tippeket és trükköket mutat be, valamint a mérési jelentések készítésének olyan módjait, amelyekkel az ügyfeleknek és a vállalati érdekelt feleknek tud információkat nyújtani.
A megfelelő biztonsági óvintézkedések megtétele szenzorok esetén
A Biztonságtechnikai útmutató egy praktikus kézikönyv, amely ismerteti az alapvető biztonsági intézkedéseket, például a biztonsági berendezések telepítési technikáit.
2D kód használatát fontolgatja?
Alapvető tudnivalók a kódokról, például hogy miben különbözik a 2D kód és a vonalkód. Amikor bevezeti a 2D kód használatát, ezekre az ismeretekre mindenképpen szüksége lesz.
Azonnal lehetővé teszi a 100%-os ellenőrzést! Bemutatjuk a KEYENCE LED-es, gyártósori, adó-vevős optikai mikrométerét
A gyártóüzemekben egyre fontosabb a minőség-ellenőrzés – Ön még mindig kézi tolómérővel és mikrométerrel, szúrópróbaszerűen végzi?
Egyszerűen telepítse a KEYENCE’s adó-vevős optikai mikrométerét, és az azonnal készen áll a gyártósori használatra, ráadásul 100%-ban ellenőrzi a termékek kívánt méreteit, például a külső átmérőt, az alakhibát és a szélességet.