1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

február 15, 2021

Tárgy :

Díjnyertes megfigyelés és elemzés

e-News@KEYENCE
4K digitális mikroszkóp
Az R&D 100 díj legutóbbi nyertese, a 4K digitális mikroszkópunk, ami fokozza a megfigyelési, képalkotási, mérési és elemzési képességeket - még nagyításkor is!
A legjobb tankönyv a 2D kódokról!
Sajátítsa el a lézeres 2D kódjelölés alapjait. A tankönyv hasznos tudnivalókat tartalmaz a jelölés gyakorlatából, például fém és műanyag jelölésére vonatkozó tanácsokat.
A logisztikai műveletek automatizálása kódolvasókkal
Az egyre több áru és egyre kevesebb dolgozó miatt a logisztika egyre inkább automatizált. Nézze meg gyakorlati példáinkon keresztül, hogyan lehet kódolvasó használatával növelni a hatékonyságot és a termelékenységet.
Javítsa egyszerre az ellenőrzések hatékonyságát és a minőséget
Útmutatónkban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat azok számára, akik szeretnék növelni az ellenőrzési pontok és helyek számát, de erre nincs elég idejük vagy lehetőségük. Fedezze fel, hogy az IM-7000 sorozat „elhelyezés és gombnyomás” módszere hogyan old meg egyszerre többféle problémát.
Technológiai áttörés!
Pontos, érintés nélküli vastagságmérés bármely anyagon!
A CL-3000 sorozat egyszerűen telepíthető tagjai nagy pontosságú mérésre képesek, amivel kiküszöbölik az emberi tévedéseket, és 100%-ban megoldják a hagyományos mérési rendszerekben szokásos szűk keresztmetszeti problémákat. Útmutatónkból tájékozódhat a részletekről.
Képfeldolgozó rendszerek a higiéniai és gyógyszeripari termékek minőségének megőrzésére
Képfeldolgozó rendszer használatával a gyártók könnyebben megfelelhetnek a maszkok és egyéb higiéniai termékek területén újonnan jelentkező fokozott igényeknek. Ismerje meg, a KEYENCE rendszerei hogyan használhatók a különféle automatizált gyártási helyszíneken a minőség fenntartására és javítására.
Érintés nélküli mérés támogatott nyomonkövethetőséggel
A VR sorozat a nyomonkövethetőséget támogató érintés nélküli mérőrendszer. Mérje a részletes körvonalakat és méreteket, valamint a laposságot és érdességet egyetlen eszközzel. A rendszer az összes mérési adatot menti a képekkel és számértékekkel együtt a könnyű kezelhetőség érdekében. A rendszer könnyen használható: mérést végezhet egyetlen gombnyomással. Különféle iparágak alkalmazási példáin keresztül mutatjuk be, mire képes a VR sorozat.
Autóipari műveletek tökéletesítése lézeres szenzorral
Fedezze fel a CMOS többfunkciós analóg lézeres érzékelők sokféle használati lehetőségét, például az olyan ellenőrzések és mérések esetén, amelyeket nehéz lenne hagyományos eszközökkel végezni. Bemutatjuk, hogy az érzékelőrendszerekből kapott adatok gyűjtése és ábrázolása hogyan tökéletesítheti ezeket a műveleteket.
Nem kell választania a biztonság és a termelékenység közül
Biztonsági fényfüggöny tetszőleges alkalmazásra
・Vastag és robusztus, ütésnek ellenálló ház
・Intelligens, jól látható visszajelző
・Egyszerű beállítások és huzalozás