1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

március 01, 2021

Tárgy :

A nyomonkövethetőség előnyei a szállítmányozásban

e-News@KEYENCE
A nyomonkövethetőség előnyei a szállítmányozásban
Akár egy nyomonkövethetőségi rendszer bevezetését fontolgatja, akár a jelenlegi rendszerét kívánja továbbfejleszteni, a KEYENCE rendszerei a legtöbb szükségletre egyszerre kiterjedő megoldást kínálnak.
Mikroszkópok használata elektromos járműveknél
Bemutatjuk, hogy miért előnyös mikroszkópot használni a legfontosabb e-mobilitási összetevők – ECU-k, inverterek, akkumulátorok és motorok – fejlesztésénél és minőség-ellenőrzésénél.
A gépek sebességének növelése képalkotásos mérőrendszerrel
A feldolgozógépek üzemideje közvetlenül összefügg a termelt mennyiséggel. Sokféle területen csökkentheti a gépek feldolgozási idejét az IM-7000 sorozat „elhelyezés és gombnyomás” módszerével.
Fedezze fel, hogy a mintavetítéses technikával (Pattern Projection) hogyan teheti következetessé a szemrevételezéses ellenőrzéseket
Az autóipari összeszerelésben használt ellenőrzés gyakran következetlen a nagy számú, hasonló színű fémalkatrész miatt. A hagyományos ellenőrzés problémái megoldhatók az egyidejű 2D + 3D módszerrel.
Bemutatjuk útmutatónkat, amelyből megtanulhatja, hogyan válasszon lézeres jelölőt
A lézeres jelölők a fény különböző hullámhosszait használják, és a különféle anyagok feldolgozásához különféle típusaikat optimalizálták. Útmutatónk egyszerűen foglalja össze az egyes típusok jellemzőit – nézzen bele!
Gyakorlati példák a lézeres elmozdulásmérő alkalmazására Útmutató adagolók bevonatolási folyamatához
A következő útmutató bemutatja a lézeres elmozdulásmérők nyújtotta előnyöket. Tekintse meg, hogyan javíthatja egyszerre a ciklusidőt és az adagoló-bevonatolási folyamatok minőségét!
- In-line, 100%-os vizsgálati módszer
- Ellenőrzi a ragasztóanyagok magasságát, szélességét és térfogatát
- Javítja az ellenőrzés ciklusidejét
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

- Felhasználóbarát
- Különféle telepítési konfigurációk
- Tökéletesen integrált rendszerek
Mérési példák: hogyan lehet fejleszteni az elektromos, csatlakozóval ellátott hibrid elektromos és egyéb járművek gyártási folyamatait
A mesterséges intelligenciával működő IV2 sorozat minden eddiginél következetesebb érzékelést biztosít. A legújabb alkalmazási példák gyűjteménye megmutatja, hogy mesterséges intelligencia használatával hogyan lehet jelentősen javítani a jelenlét-érzékelést és a megkülönböztetést.
Következő generációs 3D mérés a maximális hatékonyság érdekében
A VR sorozat megoldja, amivel a hagyományos mérőrendszerek – optikai CMM-ek, érdességmérők és érintéses profilmérők – küszködnek. Az útmutató több részletes példát mutat arra, hogyan lehet az időigényes munkát hatékonyabbá tenni.