1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

március 17, 2021

Tárgy :

Új képalkotásos mérőrendszer termékek

e-News@KEYENCE
Új képalkotásos mérőrendszer termékek
Az IM-8000 sorozattal a mérés egyszerű: csak helyezze el a céltárgyat, és nyomjon meg egy gombot. Az új fejlesztések, mint a 360 fokos mérőfunkció, még jobb teljesítményhez vezetnek.
Ismerje meg a KEYENCE kamerarendszerek lenyűgöző stabilitását
Az elektromos járművek különféle környezetekben használt alkatrészeinek komoly elvárásoknak kell megfelelniük. A KEYENCE kamerarendszerei egyszerre tudnak ellenőrzést végezni két és három dimenzióban, és ezzel olyan stabilitást érnek el, ami megfelel az ilyen elvárásoknak.
Kompakt biztonsági reteszelő kapcsolók
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
- Kompakt és robusztus
- Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
- Egyszerűsített vezetékrendszer
- Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Gyors elemzések az orvostechnikai eszköz-, autó- és félvezetőiparban
Vajon miért választják sokan a VHX sorozatot olyan iparágakban, ahol minden apró részletre kiterjedő elemzésekre van szükség? Ön is szintet léphet az elemzés terén konkrét ellenőrzési és megfigyelési példáink alapján. Nézze meg az egyes iparágakra vonatkozó, fényképekkel illusztrált részletes ismertetőnket.
Kódolvasó távoli felügyeleti lehetőséggel
A helyszínen működő kódolvasók állapotát ellenőrizheti távolról, az interneten át is. Fedezze fel, hogyan segítheti elő a következetes működést és hogyan javíthatja cége hatékonyságát..
Telepítési és elemzési példák, 3D alakzatok elemzése mindössze 1 másodperc alatt
Ez az útmutató egy profilmérési rendszert mutat be, amely nagy sebességgel és nagyfokú pontossággal képes mérni, annak ellenére, hogy egész felületeken hajt végre méréseket érintés nélkül. Ez a rendszer megold minden, a hagyományos profilmérő rendszerekkel kapcsolatos problémát. Ez az útmutató elemzési példákat is tartalmaz.
Lézeres jelölők telepítési példái az újratölthető akkumulátorok gyártásában
Az alkalmazási példáknak ez a gyűjteménye az újratölthető akkumulátorok gyártási helyszíneire fókuszál, ahol egyre gyakrabban használnak lézeres jelölést. Bemutatjuk, hogy ezeket az eszközöket hogyan használják különféle gyártási eljárásokban.
Sztatikus elektromosság megszüntetése egy egész helyiségben levegő használata nélkül
Ismerje meg rúd típusú ionizátorunkat, amellyel a sztatikus elektromosság levegő használata nélkül megszüntethető, ezért ideális olyan alkatrészek vagy apró termékek esetén, amelyek a legkisebb légmozgástól elmozdulnának
1D lézeres elmozdulásérzékelők katalógusa
Ezek a lézeres elmozdulásérzékelők
– amelyek sokféle mérésre képesek 1 μm és 1 m között
– következetesebbé teszik a gyártósori méréseket.
Ez a katalógus példákat is kínál az érzékelők sikeres alkalmazásaira.