1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

április 15, 2021

Tárgy :

Egy 2D/3D lézeres szkenner, ami 3200 pontot/profilt mér

e-News@KEYENCE
[Új termék] Végre megérkezett egy olyan 2D/3D lézeres szkenner, amely profilonként 3200 ponttal dolgozik – ez a legmagasabb érték ebben az iparágban!
Bármilyen is legyen a céltárgy anyaga és alakja, ez a termék nemcsak a magasságkülönbségek, szélességek és egyéb méretek profilmérését végzi ultramagas felbontásban, de számos típusú 3D mérést és ellenőrzést is végre tud hajtani, például észleli a horpadásokat és a sorját.
Képfeldolgozó rendszerek a higiéniai és gyógyszeripari termékek minőségének megőrzésére
Képfeldolgozó rendszer használatával a gyártók könnyebben megfelelhetnek a maszkok és egyéb higiéniai termékek területén újonnan jelentkező fokozott igényeknek. Ismerje meg, a KEYENCE rendszerei hogyan használhatók a különféle automatizált gyártási helyszíneken a minőség fenntartására és javítására.
Rövidebb gyártósori visszaállási idő a biztonsági lézerszkennernek köszönhetően
Ha minden egyes alkalommal, amikor a szkenner talál valamit, számítógéphez kell csatlakozni az ok felkutatására, az komolyan hátráltatja a folyamatot. Az SZ-V sorozat leválasztható kijelzőegységével egyszerűen kideríthető a hibák oka.
Az ügyfelek igényeit kielégítő egyedi célgépek lézeresjelölőkhöz
Lézeresjelölő termékek használatakor mindenképpen szükséges a megfelelő célgép kiválasztása a termék elhelyezéséhez.
Ebben az útmutatóban megoldásokat talál különböző applikációkra.
Mit vegyünk figyelembe mikroszkóp választásakor
Felsorolunk a KEYENCE mikroszkópjaival lehetséges 10 megoldást, amelyeket fontolóra vehet a következő mikroszkóp beszerzésekor.
A kódellenőrzés alapműveletei
A jelölés minőségének ellenőrzési és kezelési lehetőségeivel nem kell külön-külön foglalkozni az egyes adatokkal. Ismerje meg, hogy hogyan kerülhetők el az olyan komoly problémák, mint a sorozat késése, a feleslegesen ismételt jelölések és túlzott mennyiségű selejt.
Új tapintószenzor, ami nem teszi tönkre sem a vállalkozást, sem a céltárgyat
A legtöbben úgy gondolják, tapintószenzorok használatakor a céltárgy jó eséllyel sérül, mozgó céltárgyhoz pedig nem is alkalmas. A KEYENCE szenzorai nemcsak rácáfolnak erre az elképzelésre, de a költségeit is csökkenthetik.
Ez a mérőrendszer megosztja a mérési körülményeket és eljárásokat
Az IM-8000 sorozat képalkotásos mérőrendszerei segítségével a mérés egyszerű lesz, sőt azonos körülmények között ismételhető is. A mérési eljárások megoszthatók a különféle szervezeti egységek, helyszínek és szervezetek között.
Következő generációs 3D mérés a maximális hatékonyság érdekében
A VR sorozat megoldja, amivel a hagyományos mérőrendszerek – optikai CMM-ek, érdességmérők és érintéses profilmérők – küszködnek. Az útmutató több részletes példát mutat arra, hogyan lehet az időigényes munkát hatékonyabbá tenni.