1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

május 10, 2021

Tárgy :

Növelje a gép működési sebességét egy profilmérő műszerrel

e-News@KEYENCE
A gépek sebességének növelése képalkotásos mérőrendszerrel
A feldolgozógépek üzemideje közvetlenül összefügg a termelt mennyiséggel. Sokféle területen csökkentheti a gépek feldolgozási idejét az IM-8000 sorozat „elhelyezés és gombnyomás” módszerével.
4K digitális mikroszkóp
Az R&D 100 díj legutóbbi nyertese, a 4K digitális mikroszkópunk, ami fokozza a megfigyelési, képalkotási, mérési és elemzési képességeket - még nagyításkor is!
Ismerje meg a KEYENCE kamerarendszerek lenyűgöző stabilitását
Az elektromos járművek különféle környezetekben használt alkatrészeinek komoly elvárásoknak kell megfelelniük. A KEYENCE kamerarendszerei egyszerre tudnak ellenőrzést végezni két és három dimenzióban, és ezzel olyan stabilitást érnek el, ami megfelel az ilyen elvárásoknak.
Alacsony költségű megoldások vision szenzorokkal
A KEYENCE úgy alakítja ki szenzorait, hogy segítségükkel meg lehessen oldani a felhasználók leggyakoribb termékmegkülönböztetési és -érzékelési problémáit. Megmutatjuk, hogy technológiánkkal hogyan lehet kiküszöbölni az álpozitív eredményeket, és következetes ellenőrzési eredményeket biztosítani.
Mérési eredmények továbbítása könnyen értelmezhető formában! Préselt termékek mérési módszerei
Az olyan tényezők miatt, mint a nagy pontosságú öntési módszerek, egyre szigorúbb elvárások vonatkoznak a préselt termékek pontosságára. Ez az útmutató mérési tippeket és trükköket mutat be, valamint a mérési jelentések készítésének olyan módjait, amelyekkel az ügyfeleknek és a vállalati érdekelt feleknek tud információkat nyújtani.
Következetes érzékelés még fém céltárgyak esetében is
Bemutatjuk teljes spektrumú szenzorunkat, amely a szín alapján különbözteti meg a céltárgyakat. Ez biztosítja a hagyományos modellekkel nehezen érzékelhető céltárgyak következetes érzékelését.
Lézeres jelölés telepítési példái az elektronikusalkatrész-iparban
A lézeres jelölőknek az egyre csökkenő méretű termékek esetében is biztosítaniuk kell a részletgazdag, a terméket nem károsító jelölést és feldolgozást. Összegyűjtöttük a legújabb példákat, amelyekben a lézeres jelölők különféle termékeket jelölnek.
Automatizálási javaslatok logisztikai vállalatoknak
A logisztikai központoknak egyre inkább automatizálniuk kell folyamataikat, hogy ki tudják elégíteni a növekvő tételszámú megrendeléseket. Nézze végig kódolvasást használó automatizálási példáinkat a logisztikai ipar különféle területeiről.
[Új dokumentum] Rendkívül sokoldalú! Nézze meg példáinkat a KEYENCE ultrakompakt koaxiális lézeres elmozdulásérzékelője sikeres működésére
A hagyományos érintésmentes lézeres elmozdulásérzékelők egyes anyagok esetében nem tudnak pontosan mérni.
A CL-3000 sorozatba azonban olyan konfokális elmozdulásérzékelők tartoznak, amelyeket bármely anyaghoz használni lehet. Nézze meg, hogyan használják a CL-3000 sorozatot a gyakorlatban.