1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

június 07, 2021

Tárgy :

Forradalmi képfeldolgozó rendszerek ultranagy felbontású kamerákkal

e-News@KEYENCE
Forradalmi képfeldolgozó rendszerek ultranagy felbontású kamerákkal
A KEYENCE ultranagy felbontású kameráit a felhasználók egyre változatosabb igényeinek kielégítésére tervezték. Ezek a kamerák több pixelt és nagyobb átviteli sebességet nyújtanak a különböző képfeldolgozási problémák megoldására.
Automatikus méretmeghatározás akár 300 helyen
A KEYENCE IM-8000 sorozat könnyen használható rendszerével bárki néhány másodperc alatt pontos méréseket végezhet, és ezzel a hagyományos méretmeghatározás teljesen új fejezetébe lépünk.
Következetes érzékelés még fém céltárgyak esetében is
Bemutatjuk teljes spektrumú szenzorunkat, amely a szín alapján különbözteti meg a céltárgyakat. Ez biztosítja a hagyományos modellekkel nehezen érzékelhető céltárgyak következetes érzékelését.
[Új] E-mobilitás vizsgálati és mérési példagyűjtemény
Ismerje meg a legújabb akkumulátor, motor, teljesítmény félvezető, csatlakozó és ADAS-rendszer vizsgálatokat és méréseket - mindezt egyetlen kiadványban! Nézze meg, hogy a KEYENCE lézeres elmozdulásérzékelők milyen újszerű megoldást kínálnak a hagyományos problémákra.
Nyomonkövethetőség kódolvasókkal
Az elektronikai ipar fokozatosan kódalapú gyártás- és folyamatirányításra áll át. Nézze meg, hogy a kódolvasók hogyan teszik egyszerűvé és hatékonnyá a nyomonkövethetőséget ezzel az alkalmazási példagyűjteménnyel.
A legújabb digitális mikroszkópos megfigyelési példák
Fedezze fel konkrét megfigyelési példáinkat 12 különböző iparágból – félvezetők, LCD-k, élelmiszer, gyógyszer és egyebek –, és hogy a VHX sorozat különféle céltárgyak milyen következetes és pontos megfigyelésére képes!
3D mérési megoldások kis műanyag- vagy gumialkatrészekhez
a VR sorozattal
A kis méretű tárgyak vetemedésének, deformációinak és horpadásainak 3D-s mérése rendkívül nehéz lehet. Ezekkel az alkalmazási példákkal bemutatjuk, hogy a KEYENCE egylépéses 3D mérőmikroszkópja hogyan oldja meg ezeket a problémákat.
A Legújabb Nyomonkövethetőségi Jelölő és Leolvasó rendszerek példái
A lézeres jelölők és kódolvasók létfontosságúak a nyomonkövethetőség területén. Tekintse meg a KEYENCE, a jelölők és olvasók gyártó valós telepítési példáit.
Költségcsökkentés az Meghibásodásának Megelőző Érzékelővel
Érzékelő meghibásodási problémái vannak? Olvassa el, ahol a legújabb lézeres érzékelőkkel hogyan csökkenthetők a költségek a hozamarány javítása mellett.