1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

június 21, 2021

Tárgy :

16 nagy kontrasztú alkalmazás gyűjteménye UV lézeres jelölők használatával

e-News@KEYENCE
16 nagy kontrasztú alkalmazás gyűjteménye UV lézeres jelölők használatával
Fedezze fel, hogy az UV-lézerek hogyan javíthatják a jelölési szín generálását a normál hullámhosszú lézerrendszerekhez képest. Ez az útmutató bemutatja a legújabb lézeres jelölési trendeket is.
LÉZERES MEGOLDÁSOK
~Autóipari kiadás~
Ez az útmutató különböző megoldásokat mutat be az autóiparban! Biztosítsa a bizalmat a KEYENCE lézeres szenzoraival. Kérjük, nézze meg.
Új fej nagyméretű céltárgyak méréséhez!
A KEYENCE nagy pontosságú mérési szenzorfejei mellett az új 3200 pont/profilos lézerprofilozó szenzorfej maximális mérési szélessége 720 mm.
Használja ki sokféle alkalmazási lehetőséget a nagy pontosságú méréstől a nagyobb céltárgyak méréséig.
Gyorsabb, pontosabb méretmérések
A KEYENCE IM-8000 sorozat jelentősen megkönnyíti a méretek mérését. Csak helyezze a mintát, és nyomja meg a gombot, hogy néhány másodperc alatt akár 300 helyet is automatikusan mérhessen.
Miért választanak annyian KEYENCE digitális mikroszkópokat
A VHX sorozat népszerű választás olyan iparágakban, ahol fontos a megbízhatóság. Böngésszen tényleges alkalmazási példák között: autóipari alkatrészek, félvezetők és egyéb elektronikus alkatrészek, valamint orvostechnikai eszközök.
Multi-Spektrum világítás a képfeldolgozó rendszerek kompatibilitásának javítása érdekében
A megfelelő megvilágítás fontos tényező a külső vizsgálatok következetessé tételében. Nézze meg, hogy a KEYENCE univerzális megvilágítási megoldásai hogyan segíthetnek a vizsgálatok következetesebbé tételében három különböző képalkotási móddal.
Példák a legújabb nyomonkövethetőségi rendszerekre
Különböző példák bemutatása a kódnyomtatásra és -olvasásra, amelyek a nyomonkövethetőségi rendszerek kulcstényezői. Ismerje meg, hogyan javítható a különféle gyártási folyamatok hatékonysága.
Nagy pontosságú digitális tapintószenzor az autók következő generációjához
Az elektromos járművek gyártásakor olyan alkatrészeket kell ellenőrizni, amelyek a hagyományos üzemanyagú járművekben nincsenek. A KEYENCE tapintószenzorai rendkívül pontosak, olcsók és könnyen telepíthetők.
Telepítési és elemzési példák, 3D alakzatok elemzése mindössze 1 másodperc alatt
Ez az útmutató egy profilmérési rendszert mutat be, amely nagy sebességgel és nagyfokú pontossággal képes mérni, annak ellenére, hogy egész felületeken hajt végre méréseket érintés nélkül. Ez a rendszer megold minden, a hagyományos profilmérő rendszerekkel kapcsolatos problémát. Ez az útmutató elemzési példákat is tartalmaz.