1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

október 11, 2021

Tárgy :

[Új termék] 3D optikai profilmérő beépített, motoros forgóegységgel

e-News@KEYENCE
[Új termék] 3D optikai profilmérő beépített, motoros forgóegységgel
A beépített, motoros forgóegységnek köszönhetően a céltárgyak mérését már nem akadályozzák vakfoltok. A továbbfejlesztett
szkennelés pontos beolvasást tesz lehetővé még problémás, például fényes felületű céltárgyak esetén is.
Érzékelőalkalmazási példák a következő generációs járműgyártásban
Fedezze fel, a KEYENCE hogyan segíthet a gyártási problémák megoldásában, hogy biztosítsa a jövő fejlett járműveiben használt elektromos alkatrészek gyártását. Ezek az alkalmazási példák megmutatják, hogy a KEYENCE termékei hogyan támogatják az új gyártási rendszereket.
Hihetetlenül következetes pozícióalapú szenzor
Az LR-T pozícióalapú technológiája megbízható érzékelést biztosít. Egyszerűen beállítható, sokoldalúan alkalmazható.
8 különböző anyag összehasonlítása – példák nagy kontrasztú és sérülésmentes UV-lézeres jelölésre
Az UV-lézeres jelölők nagy kontrasztú jelölésre képesek, és a lehető legkevésbé károsítják a céltárgyat. Ez az útmutató a KEYENCE lézeres jelölőit és a hagyományos lézeres jelölőket hasonlítja össze nyolc célanyag példáján.
Ultrakompakt lézeres koaxiális elmozdulásérzékelő bármilyen helyhez és alkalmazáshoz
A CL-3000 sorozat a KEYENCE új fejlesztésű, többszínű konfokális módszerét alkalmazza számos különféle anyag és forma pontos méréséhez. Ez az útmutató kihagyhatatlan mindenkinek, aki szeretné fokozni minőségellenőrzéseinek megbízhatóságát.
Kódolvasó: a termelékenység növelésének kulcsa
A létesítmény termelékenységének növeléséhez elengedhetetlen a kódolvasók olvasási sebességének növelése. Nézze meg, hogyan használják a KEYENCE termékeket a műveletek javítására és a gyártósor sebességének növelésére.
Mérjen nagy céltárgyakat a LumiTrax™ rendszerrel!
Bemutatjuk a KEYENCE legújabb képfeldolgozó rendszerét LumiTrax™ megvilágítással, ami képes akár 400 mm nagyságú céltárgyak mérésére is. Használja ki a megbízható vizsgálat előnyeit, amit még széles látómezős vizsgálatkor sem zavarnak a hasonló színek, a zaj, a mintázatok, a becsillanás és más tényezők.
Méretellenőrzéssel még több időt takaríthat meg
A képalkotásos mérőrendszerek nagy teljesítményű eszközök, amelyek gyors méretellenőrzést tesznek lehetővé, és ezzel jelentősen növelik a hatékonyságot. A munkára fordított idő és a minőség javítása egyetlen rendszerrel!
Tippek és trükkök idegen részecske elemzéshez
Többféle iparágban is szükség van az idegen részecskék elemzésére és a tisztaság ellenőrzésére. A digitális mikroszkópok használhatók a szennyezettség automatikus mérésére is.