1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

február 14, 2022

Tárgy :

Forradalmi kamerarendszer a teljesen új ellenőrzési javaslatokhoz

e-News@KEYENCE
Forradalmi kamerarendszer a teljesen új ellenőrzési javaslatokhoz
Bemutatjuk az alkalmazások széles körében használható ultranagy felbontású kamerarendszert, amellyel sokféle képellenőrzést lehet végezni a többkamerás ellenőrzéstől a robotra szerelt kamerás ellenőrzésig. Tapasztalja meg a nagy sebességű, nagy pontosságú vizsgálat lehetőségét.
A látómező és a mélység szűk keresztmetszeteinek javítása
A széles látómező és a nagy mélységélesség biztosítása hagyományos rendszer esetében több kódolvasó és mozgó alkatrész használatát jelenti. Az SR-5000 sorozat esetében azonban ezek a jellemzők egyetlen eszközzel is elérhetők. A telepítési példák gyűjteményéből megtudhatja, hogyan.
Biztonsági fényfüggönyök huroktengelyének egyszerű beállítása
A KEYENCE jól látható lézerfénnyel rendkívül egyszerűvé teszi a fényfüggönyök huroktengelyének beállítását.
A legújabb, továbbfejlesztett kvantitatív és mérési funkciókkal rendelkező mikroszkópok bemutatása
A VHX-7000 sorozat továbbfejlesztett kamerafunkciókat tartalmaz a rendkívül pontos elemzési eredmények érdekében. Az eredmények egyetlen kattintással jelentésbe is kiírhatók.
Fényvisszaverő lézeres differenciáló érzékelő automatikus kalibrálási funkcióval
A céltárgyak fényes és kerekített felületei az érzékelők hibás működését okozhatják. Az IL sorozat a beállításokat automatikusan a céltárgynak megfelelően konfigurálja az egyszerű és következetes érzékelés érdekében.
[Új termék] A sokoldalú profilmérési rendszer kiküszöböli a vakfoltokat és méri a fényes felületeket
Ez az érintésmentes rendszer 0,1 µm-es felbontással rögzíti a teljes felületet, ami lehetővé teszi az érintkező típusú műszerekkel nem mérhető céltárgyak azonnali mérését. A motoros forgóegység lehetővé teszi a vakfoltok nélküli mérést is kalibrálás nélkül.
2D és 3D mérésre alkalmas méretellenőrző rendszerek
Az IM-8000 sorozattal a mérés a lehető legegyszerűbb: csak helyezze el a céltárgyat, és nyomjon meg egy gombot. Az érintőszondák, a 360°-os forgóegység és a különféle egyéb opcionális eszközök szintén lehetővé teszik a mérést az alkalmazások széles körében.
A legjobb tankönyv a 2D kódokról!
Sajátítsa el a lézeres 2D kódjelölés alapjait. A tankönyv hasznos tudnivalókat tartalmaz a jelölés gyakorlatából, például fém és műanyag jelölésére vonatkozó tanácsokat.
Mérési példák az alapvető automatizált vezetés és az ADAS-hoz kapcsolódó részegységek mérésére
Böngésszen a világ minden tájáról gyűjtött, KEYENCE lézeres elmozdulásérzékelőket alkalmazó mérési példák gyűjteményében, beleértve az ADAS-részegységeket, az automatizált vezetés szemeként működő alapvető alkatrészeket.