1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

03 januari 2022

Onderwerp :

Diverse problemen oplossen met behulp van een codelezer met ultrabreed zichtveld

e-News@KEYENCE
Diverse problemen oplossen met behulp van een codelezer met ultrabreed zichtveld
De SR-5000 biedt stabiele, automatische codelezing, zelfs op hogesnelheidslijnen, voor een breed scala aan codes, van codes op diverse IC-chips tot codes op banden.
[Nieuw product] 3D-profielmeetsysteem voor vorm-, contour- en ruwheidsmetingen in slechts 1 seconde
Dit meetsysteem kan niet alleen een volledig oppervlak scannen in slechts 1 seconde met een resolutie van 0,1 μm, maar het biedt ook een intuïtieve bediening waardoor het systeem gemakkelijk te gebruiken is voor elke gebruiker.
Defecte producten voorkomen door het aantal afmetingsinspecties te verhogen
De IM-8000-reeks kan onmiddellijk afmetingen meten door eenvoudigweg het doel te plaatsen. Er kunnen ook meer te inspecteren items worden toegevoegd, zodat u kunt voorkomen dat er defecte producten worden geproduceerd en verkocht.
Contactloze diktemeting van platen/staal voor lagere productiekosten
De CL-3000 verplaatsingssensor biedt eenvoudige, nauwkeurige inline metingen die het rendement en de kosteneffectiviteit kunnen helpen verbeteren – twee essentiële factoren waarmee rekening moet worden gehouden naarmate de grondstofkosten stijgen.
Verbetering van de kwaliteit van elektrische voertuigen met visiesystemen
De motor in een elektrisch voertuig heeft hetzelfde doel als de motor in een auto met benzinemotor. Deze reeks toepassingsvoorbeelden laat zien hoe visiesystemen kunnen helpen om defecten te voorkomen en de kwaliteit te verbeteren.
Bespaar tijd door microscoopmetingen te automatiseren
Bekijk een aantal voorbeelden van automatisering waarbij digitale microscopen worden gebruikt voor een brede reeks metingen, waaronder de verontreiniging (washing), bolvormigheid van grafiet, gebiedsratio en porositeit.
Op materiaal gebaseerde selectiehandleiding voor lasermarkers
Markeren kan op een verscheidenheid van materialen, waaronder metalen, harsen en keramiek, maar ongeacht het doel, is duidelijkheid essentieel. Deze handleiding bevat waardevolle tips voor het kiezen van de beste marker voor elk materiaal en elke methode.
Een handige visiesensor met ingebouwde AI
De IV2-reeks garandeert een stabiele detectie door eenvoudigweg aanvaardbare en niet-aanvaardbare monsters te registreren. De ingebouwde AI kan dan nauwkeurig detectie en differentiatie uitvoeren voor eenvoudig gebruik door iedereen.
CMOS-lasersensor met eenvoudige 2-knops bediening!
De LR-Z-reeks is ideaal voor elke detectietoepassing!
• Stevig metalen ontwerp
• Uitstekende hoekkenmerken
• Laserspot voor eenvoudige installatie