1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

23 mei 2022

Onderwerp :

Nieuwe omklembare flowsensor

e-News@KEYENCE
Nieuwe omklembare flowsensor
Eenvoudig te gebruiken op elk materiaal zoals kunststof, hogedrukslangen en metalen leidingen.
Snelle detectie van de meeste vloeistoffen, van water tot olie.
Zeer goed bestand tegen hoge leidingtemperaturen tot 180°C.
Een contactloos profielmeetsysteem dat glanzende en zwarte samples meet
Vaak hebben contactloze meetsystemen moeite met het meten van samples gemaakt van glanzende en zwarte materialen. Het nieuw geïntegreerde HDR-scan-algoritme maakt een brede reeks metingen op deze materialen wel mogelijk.
Een lijnverplaatsingssensor bestand tegen variaties in de positie
De lijnverschuivingssensoren van KEYENCE kunnen onjuiste plaatsing detecteren en hoogte, breedte, positie en andere verschillen bepalen, zelfs voor bewegende doelen. Dat garandeert een betrouwbare, stabiele detectie op productielijnen.
Logistieke operaties vereenvoudigen met een handheld computer
Bent u het beu om van en op vorkheftrucks te stappen om barcodes te scannen? Vereenvoudig de werkzaamheden en verbeter de efficiëntie met de BT-A700, die codes onmiddellijk kan lezen op een afstand tot 10 m.
Voorbeeld van codetoepassingen in de elektronica-industrie
Nu apparaten kleiner worden met meer toegevoegde waarde, worden 2D-codes meer dan ooit gebruikt. Ontdek in deze verzameling toepassingsvoorbeelden hoe codes worden gebruikt voor traceerbaarheid en 100%-inspectie.
Verbetering van de kwaliteit van elektrische voertuigen met machine vision
De populariteit van elektrische voertuigen neemt gestaag toe, en fabrieken worden geconfronteerd met steeds strengere inspectie-eisen. Bekijk voorbeelden van hoe machine vision-systemen worden gebruikt om aan deze steeds strengere eisen te voldoen.
Voorbeelden van metingen met laserverplaatsingssensoren over de hele wereld - Motoren
Zie hoe laserverplaatsingssensors van KEYENCE over de hele wereld worden gebruikt voor metingen. Deze voorbeelden zijn toegespitst op motoren, waarvoor de vraag snel toeneemt naarmate elektrische voertuigen populairder worden.
Duidelijk waarnemen en meten van metaaloppervlakken met een 4K-microscoop
De grotere scherptediepte van 4K-microscopen van KEYENCE maakt een heldere observatie mogelijk met alles in focus. Andere nuttige functies zijn automatische korrelgroottemeting en zeer nauwkeurige analyse.
Los problemen op in verband met tekort aan arbeidskrachten bij dimensionale metingen
Belemmert een tekort aan arbeidskrachten uw dimensionale meetcapaciteiten?
De IM-8000-reeks kan de oplossing zijn. Zonder dat speciale vaardigheden nodig zijn, kan iedereen in korte tijd soortgelijke meetresultaten verkrijgen.
Verminder kosten met uv-lasers in plaats van etiketten en printers!
Geniet van aanzienlijke kostenbesparingen door een uv-lasermarker te gebruiken in plaats van etiketten en printers voor productlogo's, notities en andere informatie.
Deze gids bevat concrete markeringsvoorbeelden met foto's.