Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. Megoldások
     3. Esettanulmányok
     4. Megfizethető és 100%-osan megbízható mérés acélgyártók számára

     Megfizethető és 100%-osan megbízható mérés acélgyártók számára

     Háttér

     Egy nagy acélfeldolgozó gyártó, amely az Egyesült Államok egész területén több szolgáltató központtal rendelkezik, fémhenger csíkokat készítenek fémformázás, megmunkáló létesítmények, gyártók és egyéb különféle alkatrészek biztosítása céljából az autógyárak és a kapcsolódó nehézipar számára.

     A probléma

     A mérést kézi, érintéses vagy más, kevésbé pontos közvetett módszerrel végezték. Mivel nem volt kidolgozott szabványos gyakorlat, az üzemben dolgozók nem végeztek megbízható méréseket.

     Egyszer használták egy másik márka érintésmentes módszerét, azonban ez nem bizonyult megbízhatónak, mivel a számos különböző beszállító által gyártott termékek felületi állapota eltérő. Az ügyfél ezután nukleáris mérőeszközöket próbált ki, amelyek korlátozott sikerhez vezettek, azonban túl drágák voltak.

     Egy kiemelt beruházással járó mérési program bevezetése nem volt a tervek között, a többletköltség és a lassabb termelés miatt.

     A megoldás

     Alkalmazási problémájukat úgy oldottuk meg, hogy a KEYENCE LK-G157 és LK-G37 eszközöket közvetlenül a tüskére szereltük, így a vastagság mérésének pontossága 1/10 mm-en belül adódtak.

     A kétfejű LK-G37 eszköz a mintázott tételek soron kívüli mérésére is használható.

     Az eredmények

     A múltban a szállítmányt elutasították, amennyiben a fém nem volt a tűréshatárokon belül, és a költségek vállalhatatlanuk magassá váltak. A KEYENCE LK-G mint érintés nélküli mérőeszköz használata nagy hatással volt a vállalat termelési minőségére és költségeire.

     Most elégedettek az autóipari ügyfelek, mert a pontosan mért fémnek köszönhetően az eszköz sokkal hosszabb ideig használható marad.

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier