TEL
  1. Kezdőlap
  2. Megoldások
  3. Nyomonkövethetőségi megoldások a gépjárműipar számára

Nyomonkövethetőségi megoldások a gépjárműipar számára

A KEYENCE átfogó megoldásai a „lézeres jelöléstől” a „kódolvasásig”

Miért a KEYENCE?

TELJES KÖRŰ TÁMOGATÁS EGYETLEN VÁLLALATTÓL

A KEYENCE projektjét annak meghatározásától kezdve a telepítésen át egészen az értékesítés utáni szolgáltatásnyújtásig támogatja. Termékeinket úgy terveztük, hogy a korábbi adatok kezelését támogatva, jelöléssel és leolvasással biztosítsanak problémamentes megoldást.

Termékeink széles választéka pontosságot és kompatibilitást garantál. Ha a gyártás során hiba történik, azonnal megjelenünk, és kivizsgáljuk a hiba okát, hogy a problémát egymásra mutogatás nélkül lehessen megoldani.

FORGALMAZÓTÚL SOK KONFLIKTUS KÉT MÁRKA KÖZÖTT


KEYENCE:Egyetlen telefonhívással, hatékonyan oldja meg termelési igényeit

Beépített 3D vezérlés

Az általában rögzített fókuszpont tetszőleges pozícióba módosítható. Ezáltal a jelölés és a feldolgozás során a fókuszpont mindig tökéletesen illeszkedik a munkadarab felületének magasságához, akár háromdimenziós alakzatok, lépcsős felületek, valamint lejtők és sík felületek esetén is. Mindez hozzájárul a jelölés minőségének javulásához, továbbá a beállítás idejének és a munkaórák számának csökkentéséhez.

Beépített termooszlop-teljesítményfigyelő

Az alapfelszereltség részeként a lézerfejben egy termooszlop-teljesítményfigyelő található. Így a lézerteljesítmény méréséhez nincs szükség külső berendezés használatára. Ez pedig a mérőeszköz telepítési helyének eltéréseiből adódó mérési hibákat is segít kiküszöbölni. A lézerjelölő berendezés karbantartásának legfontosabb aspektusa, a „leadott teljesítmény kezelése” könnyen, pontosan és nagyszerű sebességgel elvégezhető.