Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. Megoldások
     3. Nyomonkövethetőségi megoldások a gépjárműipar számára

     Nyomonkövethetőségi megoldások a gépjárműipar számára

     A KEYENCE átfogó megoldásai a „lézeres jelöléstől” a „kódolvasásig”

     Miért a KEYENCE?

     TELJES KÖRŰ TÁMOGATÁS EGYETLEN VÁLLALATTÓL

     A KEYENCE projektjét annak meghatározásától kezdve a telepítésen át egészen az értékesítés utáni szolgáltatásnyújtásig támogatja. Termékeinket úgy terveztük, hogy a korábbi adatok kezelését támogatva, jelöléssel és leolvasással biztosítsanak problémamentes megoldást.

     Termékeink széles választéka pontosságot és kompatibilitást garantál. Ha a gyártás során hiba történik, azonnal megjelenünk, és kivizsgáljuk a hiba okát, hogy a problémát egymásra mutogatás nélkül lehessen megoldani.

     FORGALMAZÓTÚL SOK KONFLIKTUS KÉT MÁRKA KÖZÖTT


     KEYENCE:Egyetlen telefonhívással, hatékonyan oldja meg termelési igényeit

     Beépített 3D vezérlés

     Az általában rögzített fókuszpont tetszőleges pozícióba módosítható. Ezáltal a jelölés és a feldolgozás során a fókuszpont mindig tökéletesen illeszkedik a munkadarab felületének magasságához, akár háromdimenziós alakzatok, lépcsős felületek, valamint lejtők és sík felületek esetén is. Mindez hozzájárul a jelölés minőségének javulásához, továbbá a beállítás idejének és a munkaórák számának csökkentéséhez.

     Beépített termooszlop-teljesítményfigyelő

     Az alapfelszereltség részeként a lézerfejben egy termooszlop-teljesítményfigyelő található. Így a lézerteljesítmény méréséhez nincs szükség külső berendezés használatára. Ez pedig a mérőeszköz telepítési helyének eltéréseiből adódó mérési hibákat is segít kiküszöbölni. A lézerjelölő berendezés karbantartásának legfontosabb aspektusa, a „leadott teljesítmény kezelése” könnyen, pontosan és nagyszerű sebességgel elvégezhető.

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier