Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. Megoldások
     3. Nyomonkövethetőségi megoldások a gépjárműipar számára
     4. Lézeres jelölés

     Nyomonkövethetőségi megoldások a gépjárműipar számára (Lézeres jelölés)

     A KEYENCE lézeres jelölők előnyei

     Autofókusz funkció

     A beépített kamera révén az autofókusz funkció bármilyen külső eszköz nélkül használható. Ez az eltérő fókusztávolságú alkatrészek jelölését is lehetővé teszi, és nem igényel további külső eszközöket. A hatékonyság és a teljesítmény növelése mellett így minimalizálni lehet a további gyártási költségeket.

     AUTOFÓKUSZ FUNKCIÓVAL

     *A beépített kamera lézermutató segítségével ellenőrzi a fókusztávolságot.
     Az automata fókuszálás a mérőtől való fókusztávolság kiszámításával történik. Néhány esetben előfordulhat, hogy ez a mérés nem lehetséges a munkadarab anyaga, alakja vagy felszíne miatt.

     Jelölésellenőrzés

     A jelölés ellenőrzéséhez a képeket a beépített kamera rögzíti a jelölés előtt és után. A két kép kontrasztkülönbségeit összehasonlítják, és a küszöbértékeket beállíthatják a jelölés megerősítésének automatizálása érdekében. Ez megakadályozza a helytelen jelölést.

     Lézeres jelölők választéka

     • MD-X sorozat
      Az MD-X sorozat az újonnan kifejlesztett lézeroszcillátor technológiánkat tartalmazza, amely az YVO4 és a száloptikás lézeres jelölőgépek tulajdonságait ötvözi. Kiemelkedő minőséget és nagy sebességet biztosít, hogy minden iparágban sokféle termelési igényt kielégítsen.

     • MD-F sorozat
      A kategóriaelső 50 W-os teljesítmény és a 3-tengelyes vezérlés együttese. A KEYENCE ismét úttörő szerepet játszik a modern lézeres jelölési technológiák fejlesztésében.

     • ML-Z sorozat
      Az ML-Z képes különböző alakú és magasságú felülettel rendelkező targetek pontos jelölésére minimális deformáció mellett.

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier