1. Kezdőlap
  2. Ügyféltámogatás
  3. Felhasználói támogatás
  4. XG – Felhasználói támogatás
  5. GYIK
  6. Szoftverek

GYIK (Szoftverek)

Milyen típusú szoftverek használhatók ezzel a rendszerrel?
Két típus érhető el: az „XG VisionEditor” integrált képszerkesztő szoftver és az „XG VisionTerminal” távoli vezérlést biztosító szoftver.
Milyen célt szolgál az „XG VisionEditor” integrált képszerkesztő szoftver?
Ez az integrált képszerkesztő szoftver egy sor beállítási funkcióval teszi lehetővé képfeldolgozási folyamatok és felhasználói interfészek számítógépen való kialakítását, valamint hibakeresést, szimulációt és feltöltést is biztosít.
Milyen célt szolgál az „XG VisionTerminal” távoli vezérlést biztosító szoftver?
Ez a szoftver Etherneten, illetve USB-kapcsolaton keresztül teszi lehetővé az XG-7000 vezérlő számítógépről való felügyeletét és működtetését. Rendelkezik továbbá funkciókkal hálózathoz csatlakoztatott több vezérlő felügyeletéhez, valamint mérési értékek és képadatok naplózásához is.
Milyen rendszerkövetelményei vannak az „XG VisionEditor” integrált képszerkesztő szoftver futtatásának?
Processzor: legalább 1,06 GHz-es Core 2 Duo vagy azzal egyenértékű (legalább 1,80 GHz-es Core 2 Duo vagy azzal egyenértékű javasolt)
RAM: legalább 1 GB (legalább 2 GB javasolt)
Szabad merevlemezterület: telepítéskor legalább 600 MB, működés közben legalább 500 MB
Használható-e több számítógépen is az XG-H7N szoftver megvásárolt példánya?
Az XG VisionEditor működtetéséhez mindegyik számítógépnek külön aktiváló kóddal kell rendelkeznie.
Kérjen aktiváló kódot az XG felhasználói támogatási oldalon. Egy XG-H7N példányhoz alapvetően egy aktiváló kód tartozik. Ha a szoftvert több számítógépen is szeretné használni, vásároljon a szoftverből több példányt.
Milyen munkakörnyezetet használ az XG VisionEditor?
Ez a számítógép merevlemezére telepített virtuális XG vezérlőt jelképező mappa. A munkakörnyezet mappájában található SD1 és SD2 mappa megfelel az SD-kártya rendszerre vonatkozó meghajtóinak, és mindkét mappában eltárolhatók a programadatok és a rögzített képadatok.
A munkakörnyezet átváltható több vezérlőbeállítás egyetlen számítógépről való vezérlésének engedélyezésére.
Hány programot lehet létrehozni egyetlen vezérlőn?
Két SD-kártya-meghajtó használata esetén akár 2000 program számára is létrehozhatók programadatok. Mindkét SD-kártyán legfeljebb 1000 program tárolható (000–999), a beállításoktól függően azonban egy SD-kártya már azelőtt betelhet, hogy elérné az 1000 programot.
Hány napig tart még az XG VisionEditor szoftverre vonatkozó próbaidőszakom?
Megtekintheti a licenc aktiválásának dátumát.
A Help menüben válassza ki az [About...] lehetőséget, és megjelenik az [Extension Activation Code Input] ablak. Az ablakban a próbaidőszakra vonatkozó információ a következő formátumban válik láthatóvá: „The trial period is 30 days starting (year/month/day).”
Az XG-H7N szoftvert működtető számítógép meghibásodott, és aktiváló kódra van szükségem az új számítógéphez. Mit tegyek?
Forduljon a KEYENCE helyi irodájához.